Sprog
Anvend Dansk sprog Anvend Engelsk sprog

Hvad nu om en mand, en katolik, en der ikke er bekendt med, eller begærer det overnaturlige, begynder at modtage profetier og advarsler fra Gud? Disse advarsler inkluderer et alvorligt jordskælv i Californien, en atombombe-eksplosion i Paris, og verdens ende ved kollision med en stjerne.

Denne mand har et kald til at være profet, noget han aldrig ønskede at blive. Lige til denne dag er dette noget, han ikke til fulde ønskede. Alt han ønskede var at blive duelig til at styre sit eget liv, at følge sin egen retning, har aldrig ønsket at blive kaldt et fjols, en kætter, en fidusmager, eller det, der er værre. Denne mand har modtaget over firehundrede budskaber der spænder fra abort, til New Age bevægelsen, og til Pastorer der vildleder sin hjord. Disse budskaber blotlægger ting der kommer, det der er nu, og det der ikke skulle være... Fra håb, kærlighed, til dom, til en ny begyndelse, heri ligger en bred indsigt fra et helt nyt perspektiv.
Fra Guds.......

I virkeligheden ikke et nyt perspektiv, for disse budskaber rækker ud fra en tidligere tid, Joel's tid, Jeremias og Daniel, og giver os en indsigt i Herrens interne arbejde. Med en advarsel, og med en mulighed for at enden kommer snart, er der en påtrængende nødvendighed og relevans i disse budskaber, at de må komme ud til den enkelte og til alle.

Vi, Ray's udvidede åndelige familie, ønsker at dele med dig om kampene for at have tro, og realiteten af hvad vi har modtaget fra Ray, og de mirakler, der har fulgt med.

Vi finder at disse profetier:

 

  • Er enkle og ligetil, skrevet fra et førstehåndsperspektiv.
  • Flyver i ansigtet på ortodokse traditioner.
  • Er en torn i siden på alle, der allerede har bestemt sig for, i sit sind og sit hjerte, hvordan enden er - der kommer, og hvem Gud er...

     

Dette har potentiale til at blive en af de mest kontroversielle bøger i dette år. Siden april 1992 er den åndelige krigsførelse taget til omkring Hr. Aguilera. Profetierne spreder sig omkring de Forenede Stater og rundt omkring i verden. Mennesker har følt Guds nærvær, nogle græder, nogle ryster, nogle beder, nogle finder Gud... Vi håber du også gør.

* Hr. Gerald O. Lukehart er en græsrods-genfødt-karismatisk-kristen med en sydstats-babtistisk familie-arv.